Despre

Andreid Solutions este un start-up fondat în 2020, un an definit de schimbare. Pornind de la acest lucru, misiunea Andreid este aceea de a aduce schimbarea digitală în evoluția business-urilor la început de drum. Ne dorim ca prin această inițiativă să ajungem la cât mai multe afaceri mici și mijlocii și să le ajutăm să treacă cât mai eficient la următorul nivel.
Anul 2020 a reprezentat o provocare pentru mediul de afaceri, în special pentru business-urile care nu aveau un sistem digital bine pus la punct. Identitatea online a devenit mai importantă decât cea offline. Un website a devenit noua carte de vizită. O aplicație bine gândită a ajuns să facă diferența între profit și pierdere. Digitalizarea face parte din viața noastră, iar fiecare business ar trebui să țină pasul cu acest trend.

Andreid Solutions vine în ajutorul tău printr-un pachet complet de servicii de digitalizare special gândit pentru afacerile la început de drum.

Sunt absolvent al facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (ASE) și masterand la Grafică, Multimedia și Realitate Virtuală în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare (UPB).

Am experiență în domeniul IT de peste 7 ani, particpând la multiple concursuri naționale și internaționale din domeniu. Principala mea preocupare reprezintă dezvoltarea soluțiilor de Realitate Virtuală (VR).

De-alungul timpului am dezvoltat mai multe proiecte în arii diverse, începând de la soluții software, jocuri sau aplicații mobile și până la animații 3D și experiențe VR. Vă invit să descoperiți parte din aceste proiecte în pagina Portofoliu

Pe lângă domeniul IT, sunt pasionat de antreprenoriat, psihologie și public speaking. Unul dintre cele mai de succes proiecte de business pe care le-am dezvoltat a fost ExposureVR (acum SpeakNow) ce propune o soluție VR pentru înfruntarea uneia dintre cela mai des întâlnite fobii: vorbitul în public.

Andrei Cristian Turcu

Apariții media