Expoziții virtuale de artă și stiință


Tururi virtuale ale diferitelor expoziții sunt peste tot pe internet. Dar Andreid Solutions face câțiva pași mai departe. Imaginați-vă că aveți o expoziție de artă online care oferă aceeași experiență precum una live.

Andreid Solutions oferă tururi virtuale interactive în care vizitatorii dvs. se pot plimba prin camere cu tematică diferită și pot interacționa cu fiecare opera de artă, fiind capabili să o vizualizeze mai bine, să afle semnificația din spatele ei și chiar să facă o achiziție cu un singur click.


CLICK randare 3D muzeu interactiv

Interacțiune live cu fiecare exponat

Indiferent dacă prezentați imagini, sculpturi, meșteșuguri, relicve sau obiecte arheologice, vizitatorul va putea interacționa cu ele ca și cum s-ar afla fizic la expoziția dvs. Aceștia ar putea să se plimbe printre lucrările de artă, și să meargă „mai aproape” pentru o mai bună vizualizare a detaliilor. Oricine va putea astfel să studieze detaliile exponatelor, fără a risca deteriorarea neintenționată a acestora.

Vizitatorii nu numai că vor interacționa cu lucrările de artă, dar vor avea și ocazia să afle mai multe despre ele. Cu un singur click, li se pot solicita o varietate de opțiuni care să-i redirecționeze către diverse articole, videoclipuri sau documentare despre expoziție sau creator. Aceștia vor putea chiar să urmărească sau să asculte interviuri cu autorul lucrărilor preferate ori chiar să discute într-o cameră de chat publică despre cum îi face să simtă opera de artă.Descoperă soluțiile de digitalizare Andreid Solutions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *