Confuzia cu realitatea – Randari arhitecturale interactive


Andreid Solutions oferă randări arhitecturale interactive în 3D, vizualizare arhitecturală și modelare 3D. Echipa noastră lucrează îndeaproape cu arhitecți, dezvoltatori și designeri de interior. Împreună, creeam redări arhitecturale fotorealiste și ilustrații arhitecturale. Acestea pot da cu adevărat viață prezentării tale. Serviciile de randare Andreid Solutions adaugă valoare tuturor nevoilor de marketing, publicitate și creativitate.

Creare de tururi virtuale interactive pentru o experiență reală

Prin randare 3D se creează o imagine reală a locului prezentat. Clienții se pot plimba astfel prin apartament și poate vedea cum se simte să trăiască în ele, fiind o experiență superioară față de studierea unor galerii de imagini.


CLICK randări 3D apartamente

Ghidul tău personal, în mediul online

Acest instrument permite clienților să vadă proiectul într-o experiență completă, în contrast cu superficialitatea  unor fotografii ori randări statice, dând astfel viață proiectului. Fără îndoială, datorită randărilor arhitecturale interactive, clienții vor vizualiza imagini realiste care îi vor face să-și imagineze că trăiesc sau lucrează deja în locația ta.

Alegerea unui tur virtual pentru imobiliare este ca și cum ai avea un showroom deschis zi și noapte – minus factura la electricitate. De asemenea, această soluție crește substanțial profesionalismul companiei tale. Clienții vor aprecia libertatea de a se „întoarce virtual” mereu în locația dorită.



Descoperă soluțiile de digitalizare Andreid Solutions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *