Revoluție în industria de ticketing online


În zilele noastre, sistemele de ticketing online pentru evenimente sportive sau culturale sunt destul de dificile sau incomplete. Oamenii nu au niciodată posibilitatea de a „privi în jur” amfiteatrul sau arena, ci doar să-și imagineze cum vor vedea din locul ales, în timp ce își rezervă locul.

Vedere în perspectivă pentru amfiteatre

Andreid Solutions pune această flexibilitate în mâinile clientului. Aceștia vor putea astfel să interacționeze cu locul selectat într-un mod nemaivăzut până acum. Atunci când aleg o poziție din harta scaunelor, clienții vor putea naviga instantaneu către o vedere panoramică a locului de unde au posibilitatea să vadă scena sau ecranul exact din perspectiva locului respectiv.

Astfel, ei vor putea privi în jurul amfiteatrului și vor putea naviga prin diferite perspective pentru a decide care este cel mai bun loc pentru ei. În acest fel, clienții pot alege dacă acel loc este potrivit pentru ei sau nu.


CLICK sistem ticketing online

Rezervare de locuri pentru evenimente sportive

Nu vă mai faceți griji niciodată atunci când alegeți un loc pentru un eveniment sportiv. Arenele sportive au hărți de locuri confuze împărțite în categorii care dețin zeci de locuri. Cu Andreid Solutions, atunci când persoana alege o secțiune, va fi dus la o vedere în perspectivă a arenei din acel punct. Odată ajuns acolo, utilizatorul va putea vedea terenul din perspectiva aleasă și va putea rezerva un loc specific din acea vedere panoramică.Descoperă soluțiile de digitalizare Andreid Solutions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *