Shopping online interactiv


Andreid Solutions îți poate ajuta afacerea de shopping online să atingă noi culmi utilizând randări interactive ale produselor pe care le prezinți ori vinzi. Clienții vor avea parte de o experiență unică, explorând catalogul dvs. nu prin fotografii, ci prin redări fotorealiste ale produselor tale în 3D.

Interacțiune live cu produsele tale

Prin randări interactive, clienții vor avea o privire contextuală mai bună asupra fiecărui detaliu și element specific. Iată câteva dintre caracteristicile posibile:

  • contexte pentru a roti produsele liber și a le pune in valoare cât mai bine
  • puncte de informare pentru a citi cu ușurință descrierea și recenziile fără a fi nevoie de navigarea pe pagina articolului
  • alegerea opțiunilor preferate în timp real


CLICK tur virtual interactiv showroom

Dă viață magazinului tău!

Aceste caracteristici vor permite clienților să experimenteze magazinul tău online ca și cum ar merge  într-o locație fizică. Produsele nu vor fi reprezentate printr-o simplă imagine a acestora, ci printr-o randare 3D interactivă live, care o va aduce la viață. Alegerea unui produs este mult mai ușoară atunci când îl puteți inspecta mai bine, după bunul plac, putând observa texturile, materialele și caracteristicile la unghiuri diferite.

Serviciile de shopping online interactiv oferite Andreid Solutions reprezintă o soluție unică pe piață locală și nu numai. Acestea adaugă valoare tuturor nevoilor de marketing, publicitate și creație, în timp ce produsul tău se va vinde pur și simplu doar prin puterea oferită de experiența utilizatorului.Descoperă soluțiile de digitalizare Andreid Solutions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *